Lakipalvelut yrityksille

Lakipalvelut yrityksille

Fiksuin tapa hoitaa yrityksen kaikki oikeudelliset asiat

Carengius Lakipalvelut

Yrittäjyyteen ja yritystoimintaan liittyy runsaasti asioita, jotka vaativat oikeudellista osaamista. Meiltä saat itsellesi ja yrityksellesi vahvan oikeudellisen tuen. Palvelemme erityisesti perinteisiä PK–yrityksiä sekä startup- ja kasvuyrityksiä kaikissa yritysten päivittäisissä lakitarpeissa aina perustamisista yritysjärjestelyihin ja -kauppoihin asti.

Avustamme liikejuridiikassa sekä yhtiöoikeudellisissa asioissa ja yritysten hallinnossa, laadimme asiakirjat ja olemme mukana sopimusten laadinnassa ja vahingonkorvausasioissa. Hoidamme myös työoikeudelliset asiat ja avustamme riidanratkaisussa ja oikeudenkäynneissä.

Hoidamme lakipalvelut yrityksille nopeasti ja joustavasti etäyhteyksin tai asiakasyrityksen omissa tiloissa. Tuomme palvelut luoksesi, sinun ei enää tarvitse lähteä niitä etsimään. Näin yrittäjänä sinulta säästyy aikaa ja vaivaa ja voit keskittyä omaan liiketoimintaasi.

Hoidamme myös yrityksen omistajien ja johdon sekä työntekijöiden henkilökohtaiset oikeudelliset asiat.

Kaikki oikeudelliset palvelut yrittäjän saatavilla samasta paikasta, yhdellä puhelinsoitolla tai sähköpostiviestillä. Sopimusasiakkaana et joudu etsimään erikseen apua jokaiseen ongelmaan, vaan voit kääntyä luottamuksella tutun asiantuntijan puoleen. Meillä yrityksesi juridiset asiat ovat osaavissa käsissä.

Pienyrityksille C-lakiTM-palvelu

C-lakiTM on palvelu yrityksen lakiasioiden kokonaisvaltaiseen hoitamiseen. Edullista kuukausimaksua vastaan yrittäjä saa yrityksensä käyttöön lakimiehen palvelut helposti ja mutkattomasti.

C-LakiTM kattaa yrityksen jokapäiväiseen liiketoimintaan tarvittavan oikeudellisen tuen ja on apuna, kun tarvitaan ongelmanratkaisukykyä. C-LakiTM on kokonaispaketti, muuta et tarvitse.

Sisältö:
1. Alkuneuvottelu asiakkaan toimitiloissa
2. kaksi tuntia oikeudellista asiantuntijapalvelua suomen kielellä kuukaudessa puhelimitse tai sähköpostitse
3. Palvelu sisältää myös asiakirjojen laadintaa tai tarkastamista.
4. Ylimenevät tunnit -20 % hinnaston mukaisesta hinnasta.

Hinta 215 euroa + alv / kk.

C-LakiTM -sopimuksella saat kaiken tarvitsemasi oikeudellisen asiantuntija-avun yrityksesi käyttöön helposti ja vaivattomasti. Oikeudellinen apu on aina käden ulottuvillasi.

Tilaa tästä C-lakiTM yrityksesi käyttöön.

Hieman suuremmille yrityksille C-laki2 TM-palvelu

C-laki2 TM on tarkoitettu yrityksille, jotka tarvitsevat hieman enemmän oikeudellista apua. Sisältö muuten kuten C-lakiTM -sopimuksessa edellä, mutta C-laki2 TM -sopimus sisältää 4 tuntia oikeudellista palvelua. Sopimuksen hinta on 400 euroa + alv / kk.

Tilaa tästä C-laki2 TM yrityksesi käyttöön.

Perinteinen C-lakituki-palvelu

Luonnollisesti käytössäsi on myös perinteiseen tapaan toteutettu Yrityksen jatkuva lakituki-palvelu, jossa veloitus tapahtuu toteutuneen ajankäytön mukaan sopimushinnoin.


Tarkemmat ehdot tästä.


Kysy lisää sähköpostilla mika.t.heinonen@carengius.fi (tarkemmat yhteystiedot) tai täyttämällä oheinen yhteydenottopyyntö.

ja pyydän ottamaan yhteyttä.